Asianajotoimisto
Kuukka & Tiainen Oy

Rikosasiat

Oletko epäiltynä rikoksesta tai olet joutunut rikoksen uhriksi.

Ota minuun yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa!

Osallistun tarvittaessa avustajana jo poliisikuulusteluvaiheessa. Tällä varmistetaan, että kuulustelut etenevät asianmukaisesti ja kaikki asiaan vaikuttavat seikat tulevat perusteellisesti selvitetyksi.

Rikoksen uhrina olet usein oikeutettu vahingonkorvauksiin, avustajana osaan esittää korvausvaatimukset oikea-aikaisesti ja oikean määräisenä. Useissa tapauksissa Valtiokonttori maksaa rikoksen korvaukset tekijän puolesta, joten tässäkin mielessä oikean vaatimuksen esittäminen on tärkeää.

Käänny puoleeni, niin oikeutesi toteutuvat!

Seksuaalirikoksissa on usein kysymys sana sanaa vastaan tilanteesta ja oikeudenkäynti keskittyykin yleensä asiassa esitetyn näytön arviointiin. Olen erityisesti perehtynyt seksuaalirikosten näytön arviointiin koskeviin kysymyksiin ja usein saavuttanut asiakkaan kannalta hyvän lopputuloksen. Seksuaalirikoksen hoitaminen vaatii erityistä luottamuksellisuutta, hienotunteisuutta ja asiakkaan tilanteen huomioonottamista. Olen avustajana myös henkisenä tukena koko prosessin ajan. 

Nuoria henkilöitä koskevissa rikosasioissa kyse on usein koko nuoren elämäntilanteeseen vaikuttavasta asiasta. Monesti kyse on nuoruuden erehdyksestä.

Rikoksen uhri on tietyissä asioissa oikeutettu maksuttomaan oikeusapuun. Vakavammissa rikosasioissa määrätään puolustaja, jonka kulut maksetaan ensivaiheessa valtion varoista. Kun alle 18-vuotiasta epäillään oikeudessa rikoksesta, määrätään hänelle aina puolustaja valtion varoista.